Категории

Лазерен нивелир - самонивелиращ, с 5 лъча + статив 150 см

Лазерен нивелир - самонивелиращ, с 5 лъча CIMEX 1H4V
Лазерен нивелир - самонивелиращ, с 5 лъча CIMEX 1H4V
Код на продукта : SL1H4V
Наличност : Изчерпан
Цена : 358,80 лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани
Добави за Сравнение

Лазерен нивелир - самонивелиращ, с 5 лъча CIMEX 1H4V. Професионален линеен лазерен нивелир с четири вертикални и една хоризонталена линия. Ярките линии и наличието на точков маркер в пресечната на вертикалния и хоризонтален лъч,  улесняват приложението на нивелира и на открито. Благодарение на наличието на хоризонтален лъч и четири вертикални лъча, лазерният нивелир намира широко приложение в строителните и монтажни дейности. Използва се при монтаж на гипскартон, окачени тавани и метални конструкции, полагане на подови настилки, стенни покрития, електрически конзоли и ключове. За разлика от масово предлаганите лазерни нивелири, самонивелиращият се линеен лазерен нивелир CIMEX 1H4V се отличава много добра точност. С точност по вертикалата и хоризонталата от ± 1 mm/ 10m, CIMEX 1H4V превъзхожда всички свои конкуренти (при конкурентните модели, точността варира до ± 0,3 mm/m, което означава отклонение  ± 3 mm/10m)

С помоща на този лазерен нивелир, можете с лекота да вземете отвес, тъй като лазерният нивелир проектира 2 пресечни лъча (кръст) на тавана на помещението и допълнителна точка на пода. Стадартно лазерният нивелир е снабден с мини статив, въртящ се на 360 градуса и винт за прецизно регулиране на позицията на вертикалните лъчи. Крачетата на статива са с винов механизъм за прецизно предварително регулиране. Системата за самонивелиране на лазерният нивелир е със звукова сигнализация при невъзможност за компенсация на ъгъла на самонивелиране. 

В горната част са разположени контролните бутони, позволяващи самостоятелна проекция на една хоризонтална линия, хоризонтална + 2 вертикални линии, хоризонтална + 4 вертикални линии и точка на пода. Бутон за допълнително увеличаване на интензитета на лъчите при употреба на открито.

Лазерният нивелир CIMEX 1H4V е в комплект с очила за защита и увеличаване на видимостта на лъча, 1 брой литиево йонна батерия, адаптер за зареждане на батерията, мишена и алуминиев куфар за транспорт и съхранение.

Технически данни:

Работен диапазон 10 m 
Лазерен диод 635 nm 
Клас на лазера 2 
Време за самонивелиране, тип. 3-4 s 
Точност по вертикла ± 1 mm/ 10m 

Точност по хоризонтала ± 1 mm/ 10m 

Точност на точка за отвес ± 1 mm/ 1,4m 

Тегло: 1,9 кг.

Нивелири - Лазерен нивелир - самонивелиращ, с 5 лъча

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Powered by SILBO Group
Silbo.bg © 2021