Категории

Крик хидравличен 3 т, бутилков тип, 178-343 мм

Крик хидравличен 3 т, бутилков тип, 178-343 мм, STELS
Производител : STELS
Код на продукта : 51096
Наличност : В наличност
Цена : 38,00 лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани
Добави за Сравнение

Крик хидравличен 3 т, бутилков тип, 178-343 мм, с предпазен клапан, е предназначен за повдигане на автомобили и товари с тегло до 3000 кг.  Максималната височина на повдигане е 343 мм, която е напълно достатъчна за да инсталирате твърда опора под автомобила или товара, за да може да се извърши ремонт, смяна на гуми, или друга ремонтна  работа. Хидравличният крик „бутилка“ 3 т. е с вграден магнитен колектор, който предотвратява  попадането на метални стружки в маслото на цилиндъра,  като по този начин  значително се удължава експлоатационният живот. Вграденият предпазен клапан предотвратява  повдигане на товари с тегло надвишаващо обявеното от производителя на крика.

ВНИМАНИЕ!  Хидравличният крик 3 т. 178-343 мм  не е проектиран да поддържа товара дълго време или да го премества. Преди да използвате хидравличен крик се уверете, че повърхността под крика не е мека, тя трябва да бъде  равна и твърда. Центърът на тежест на повдигания товар трябва да съвпада с центъра на повдигащото гнездо на хидравличния крик.

От съображение за безопасност е забранено  да се извършва дейност  под повдигнатия товар при отсъствие на допълнителни твърди опори, които да го поддържат!

 

Техническа характеристика:

Тип:                                                   хидравличен „бутилка“

Височина  min:                                 178 мм

Височина max:                                 343 мм

Товароподемност:                           3000 кг.

Тегло:                                               3,150 кг.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :Powered by SILBO Group
Silbo.bg © 2022